Začátek letní přípravy - informace!!!

10.07.2013 20:33

V podnělí 15.července jsme se sešli k prvnímu tréninku před novou sezónou. První výraznou změnou o proti loňsku je fakt, že letos by měl mladší dorost trénovat odděleně do staršího. Fungovat to může samozřejmě, ale ovšem jen za předpokladu, že vás bude chodit dost na tréninky! Trénovat by jsme měli stabilně 3x za týden (po,st,pá vždy 16:15 na Tavernách). V přípravném období se to může mírně lišit z důvodů přátelských zápasů. Aktuální program bude vždy zde na webu v levém sloupci "nejbližší akce". Druhou novinkou je skutečnost, že na trénování se nově bude podílet také Lubomír Lhota (místopředseda fotbalového oddílu).

Několik informací a upozornění:

1.) Na přátelské zápasy je vždy potřeba zajistit auta, prosím aby jste se vždy opravdu zeptali, kdo by mohl s dopravou pomoci (protože, když auta nebudou, přípravné zápasy hrát nemůžeme!).

2.) Oddílové příspěvky zůstávají ve stejné výšši jako v minulých sezónách, což znamená 1200 Kč za půl roku + je potřeba opět zaplatit roční členství ve FAČR 100 Kč, které Vás opravňuje nastoupit k mistrovským zápasům. Přesný termín do kdy ještě upřesním, ale platí, že čím dříve to zaplatíte, tak budete mít klid a nebudu Vás s tim otravovat. Pokud by někdo chtěl platit po částech, tak není problém se domluvit.

3.) Hráči, kteří potřebují vyřídit nějaké hostování, nebo střídavý start přinesou urychleně fotku, aby se to stihlo do soutěže!

4.) Každý hráč dostane formulář, na kterém mi rodiče /případně doktor/ potvrdí, že je způsobilý hrát fotbal - nutné přinést do prvního mistráku.

5.) Z tréninků je potřeba se omlouvat dopředu! (SMS, FB, Skype, telefonát, přes spoluhráče ...)

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.