Prohra s Neratovicemi na vlastním hřišti

27.04.2013 18:57

Mistrovské utkání: 27.4.2013 – 22.kolo

Ml. dorost – Neratovice    0:3 (0:0)

 

Sestava:
Jankovský – Šiška, Krotil, J.Novák, Štemberk – Otradovec (14.Kopka), Lípa, Lhota, Slunečko – Tomášek (61.Skalický), Janoušek

 

Bohužel už po několikáté byl náš zápas ovlivněn počtem hráčů staršího dorostu, protože i tentokrát museli naší hráči vypomoci. Konkrétně se jednalo o D.Skalického (90 minut) a L.Tomáška (60 minut), kteří odvedli dobrý výkon, ale do našeho zápasu už byli značně vysíleni. Navíc se na hřiště dostal také D.Otradovec a přivodil si zranění, kvůli kterému následně brzo v našem utkání střídal. Několik důležitých hráčů navíc nebylo k dispozici vůbec (Květ, Procházka, Rataj, Delijannis, …) Naopak skvělou zprávou byl návrat V.Lípy, který kvůli zranění ruky nehrál od konce podzimní části.
Hned od úvodu utkání se iniciativy chopil podle očekávání soupeř, který patří k nejlepším týmům v soutěži. V 7.minutě přišla první obrovská šance, ale náš brankář J.Jankovský skvěle zasáhl. Ve 14.minutě došlo k už jednou zmíněnému střídání, když zraněného D.Otradovce na levé záloze nahradil V.Kopka. V dalších minutách byli hosté stále aktivnější a více drželi míč, ale přes naší koncentrovanou a obětavou obranou hru se jim nedařilo vytvářet velké brankové příležitosti. Naopak v 33.minutě se do samostatného úniku dostal J.Janoušek, ale bohužel brankář jeho zakončení vystihl a míč vyrazil! Začátek druhého poločasu přinesl obrovskou příležitost hostů, když osamocený hráč hlavičkoval z malého vápna nad branku. Podobná situace se opakovala v 47.minutě, ale tentokrát už se měnilo skóre. V.Kopka špatně pokryl svého hráče a pro toho nebyl problém na zadní tyči hlavičkou skórovat – 0:1. V 54.minutě zlikvidoval J.Jankovský samostatný nájezd útočníka Neratovic. Postupem času nám výrazně docházeli síly a hosté na hřišti začali stále více dominovat, což bylo navíc ještě v 58.minutě podpořeno vstřelením druhé branky – 0:2. V 61.minutě došlo  v našem mužstvu k druhému střídání, když se vyměnili hráči, kteří hráli za starší dorost L.Tomášek – D.Skalický. I když jsme ještě v závěru hráli na tři útočníky, a dopředu se vysunul i J.Šiška, tak se nám už nepodařilo hostující branku pořádně ohrozit. Naopak v úplně poslední minutě se do naší otevřené obrany prosadili hosté – 0:3. Přestože jsme utkání prohráli o tři branky, tak musím kluky celkem pochválit. Výkon nebyl zcela ideální, ale zas na druhou stranu, když se podíváme na všechny absence a okolnosti tohoto zápasu, tak jsme se silnými Neratovicemi nezklamali. Mezi naše nejlepší hráče bych tentokrát řadil J.Jankovského, V.Krotila a po zranění se vrátivšího V.Lípu.  

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.