Začátek přípravy na sezónu 2012/2013

02.07.2012 10:05

 

Vzhledem k tomu, že první mistrovské zápasy sezóny 2012/2013 se budou hrát už o víkendu
11.-12.srpna (soupeř a přesný datum ještě není znám), tak je nutné začít přípravu o týden dříve, než se původně plánovalo. První dva tréninky tedy budou už 11.7. a 13.7., a dále bude následovat pondělní trénink 16.července, který už bude považován za definitivní start přípravného období. Je potřeba počítat s tím, že první dva tréninky budou zaměřeny na fyzickou kondici, což ovšem pak využijete v celé sezóně.

Na tréninky vzít sportovní oblečení, kopačky, obuv na běhání v přírodě,....

Samozřejmé je, že každý v tomto termínu může mít nějakou dovolenou, tábor apod., ale je nutné nejpozději na ten pondělní trénink přijít!!!! Trénovat se začne převážně dohromady se starším dorostem (samozřejmě, že nároky na Vás budou menší) a postupně se ukáže, nakolik bude nutné přípravu rozdělovat. Zároveň to pro vás bude šance, jak si vybojovat místo v sestavě staršího dorostu, což by měla být pro ty lepší z Vás velká motivace.

P.S.: Kdo už má naplánovanou nějakou dlouhodobější dovolenou, tak mi napíše, kdy s ním potom můžeme počítat.  

INFO:

Pokud se někdo budete chtít na něco zeptat, něco zjistit, vyřídit apod., tak se nebojte  v průběhu sezóny včas ozvat. Zvykněte si také na omlouvání z tréninku (je mi jedno jestli SMS, Facebook,
e-mail, web,…), protože je dobré už před začátkem vědět, s kolika lidmi se bude ten den trénovat.

 

Facebook: Zdeněk Lhota

Tel. 721 953 560

E-mail: lhotaz @ gmail.com

Tréninky:

Pondělí, Středa, Pátek 16:30 – 18:00

Sraz: 16:15 na Tatranu (hřiště u autobusového nádraží)

 

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.