Na Kunice jsme doma nestačili

22.09.2012 10:43

Mistrovské utkání: 22.9.2012 – 7.kolo

Ml. dorost - Kunice     1:2 (0:2)

G: Jankovský

 

Sestava:
Jankovský – Šiška, Krotil, Otradovec, Delijannis (41.Tomášek) – Slunečko (50.J.Novák), Lípa, Květ, Kopka – Janoušek, Rataj

Od 60.minuty J.Janoušek chytal a J.Jankovský hrál v útoku   
 

Sérii nepovedených utkání jsme se chtěli pokusit zastavit doma proti Kunicím, ale ani tentokrát se nám nepodařilo předvést dobrý výkon po celý zápas. Pro zranění scházeli M.Procházka, M.Štemberk a J.Pešička nahlásil těsně před utkáním brigádu.

Bohužel, stejně jako minule, už se část mužstva nechala rozhodit ještě před samotným začátkem, když tentokrát se jednalo o nepatřičné reakce na oznámenou základní sestavu a následné chování náhradníků, které toho mělo s týmovým duchem společného pramálo. Věřím, že před dalším utkáním se situace vyřeší a opět se budou všichni soustředit pouze na fotbal! Hosté tentokrát přivezli pouze 11 hráčů, ale naprostá většina byla ročníku narození 1996, což soupeři dávalo jasnou fyzickou převahu. Prvních patnáct minut nepřineslo žádnou zajímavou situaci ani před jednou brankou a hrálo se především „od vápna k vápnu“, ale s herní převahou hostů. V 20.minutě si hosté vytvořili nebezpečnou situaci před naší brankou, která skončila střelou těsně nad branku. V 22.minutě se situace opakovala, ale tentokrát proti hlavičce hostujícího útočníka skvěle zasáhl J.Jankovský. V 23.minutě přišla obrovská hrubka v rozehrávce (D.Otradovec), kterou Kunice  využili – 1:0. V 28.minutě se odehrála podobná situace, ale tentokrát J.Jankovský dokázal šanci zlikvidovat. V 32.minutě se kluci nedomluvili při bránění rozehrávaného rohu hostů (po čtvrté zahrávali stejný signál!), a prakticky jim darovali druhý gól – 2:0. Celkově se nám první část vůbec nevydařila a až na malé časové úseky, kde jsme se pokusili o kombinaci na krátkou vzdálenost a několik individuálních akcí V.Lípy jsme nic nepředvedli. Hlavním problémem v naší hře byl pomalý start na míč, menší důraz a špatné zpracování míče, z čehož následně pramení špatné nahrávky a zbytečné ztráty.

V druhém poločase se hra změnila a postupně jsme získávali herní převahu. V některých momentech to byl tentokrát soupeř, který vůbec nestíhal a už všech odražených míčů byl déle. Bohužel i přes zlepšený výkon jsme si nebyli schopní vytvořit více nebezpečných situací před brankou. V 54.minutě si nádherně vyměnili míč u levé lajny D.Otradovec a L.Tomášek, který následně poslal R.Květa do úniku, ale brankou bohužel akce neskončila. V 57.minutě nebezpečně z hranice velkého vápna vystřelil R.Květ, ale brankář vyrazil na roh. V 60.minutě jsme vysunuli J.Jankovského do útoku a v brance ho nahradil J.Janoušek (do konce utkání převedl několik dobrých zákroků a patří mu velká pochvala). V 63.minutě našel přesnou kolmicí R.Květ naběhnutého L.Tomáška, který se snažil míč nacpat co nejvíce nahoru a ve velké šanci trefil pouze břevno! V 77.minutě předvedl v rohu velkého vápna výborný důraz J.Šiška, který vybojoval míč a přihrávkou před brankou vybídl ke skórování J.Jankovského – 1:2. V závěrečných minutách už se nám vůbec nedařilo dostat se před branku soupeře a prakticky jsme si nevytvořili žádný závěrečný tlak. Utkání dvou rozdílných poločasů, tak skončilo těsným vítězstvím Kunic 1:2. Výkon v druhé části už byl z naší strany daleko lepší, a nebýt odfláknuté první části, tak jsme klidně mohli bodovat. Našimi nejlepšími hráči byli tentokrát J.Jankovský, V.Lípa a J.Šiška. Příště hrajeme venku v sobotu 29.9.2012 na hřišti velmi silných Neratovic.

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.