Milevsko odřeklo přátelák; hráli jsme mezi sebou

03.08.2015 10:25

Neděle 2.8.2015, Taverny - přípravné utkání 

 

St. dorost - Ml. dorost     6:5  (2:2)

G: Stibor 2, J.Novák 2, Otradovec, Hrubý - Kejha 2, Bláha, Počepický, Voslář

St.dorost:
Šebek, Míka, Hofman, Stibor, M.Novák, J.Novák, Lhota, Otrdadovec, Procházka, Hrubý

Ml.dorost:
Dřevojan, Hrbek, Plachý, Počepický, Voslář, Čapek, Čejda, Žirovnický, Bláha, Křížek, Kejha, Čipera
 

Původně plánované dvojtutkání staršího a mladšího dorostu s Milevskem se neuskutečnilo (hosté nepřiejli z důvodu malého počtu hráčů), a tak jsme se rozhodli k sehrání utkání mezi sebou. Nakonec vzhledem k počtu lidí to bylo možné rozdělit na starší a mladší s několika drobnými změnami. Vzhledem k tomu, že byl k dispozici pouze jeden brankář, tak jsme ho nechali mladším a za starší se kluci střídali. Navíc celé utkání starší dorost odehrál pouze v 10ti lidech. I když jsme z toho v úvodu měli obavy, tak nakonec utkání proběhlo v klidu a nedocházelo k žádné přehnaně trvdé hře vůči mladším. 

Úvod přinesl očekávaný obrázek, kdy starší se na hřišti hledali a teprve postupně se začínali přizpůsobovat tomu jak mají utkání hrát. Naopak mladší nastoupili velmi namotivovaný a od úvodu jich bylo plné hřiště. Skóre bylo po celou dobu zápasu vyrovnané a ani hra v žádný moment nebyla pouze na jednu stranu, možná až v závěru, kdy mladším pochopitelně docházeli síly. Hrálo se 2 x 45 minut.

Velkou pochvalu si za tento zápas zaslouží hlavně mladší dorostenci, kteří předvedli velmi dobrý výkon a svým starším kolegům nedali nic  zadarmo. Na druhou stranu dobře to zvládli i starší, protože proti kamarádům a ještě mladším se nikdy nehraje úplně dobře. Navíc jak už bylo zmíněno, tak celé utkání hráli v oslabení, bez brankáře a několik jich mělo v nohou  turnaj za "C" muže předešlý den. Celkově utkání určitě splnilo účel, kde šlo hlavně o to, aby si všichni kluci zahráli normální přípravný zápas, což je vždy něco jiného než fotbálek na tréninku. 

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.