Dublovice/Sedlčany “B“ - Narysov 4:4 (3:2)

30.04.2015 08:28

14.Mistrovské utkání: 25.4.2015 (hř. Dublovice)

 

Dublovice/Sedlčany “B“ - Narysov  4:4 (3:2)

G: Tomášek 3, Šebek                    

Sestava:
Jankovský – Kejha, Kopka, Pešek, Nejedlý – Delijannis, Klíma, Novák, Šebek – Demen, Tomášek    

střídali hokejově: Vybíral, Křížek, Souček

Po nepříliš povedeném vystoupení v Dolních Hbitech jsme se na domácím hřišti střetli s posledním Narysovem. Soupeř ovšem oproti podzimu výrazně obměnil kádr mužstva a předešlé výsledky dávaly tušit, že se nebude jednat o nic jednoduchého. Kluci k úvodu zápasu přistoupili velmi zodpovědně a soupeře jsme pohybem a rychlou kombinací jasně přehrávali. Brzo bylo jasně, že Narysov přijel bez několika opor, ale to nesnižovalo náš dobrý herní projev. Prakticky celý první poločas jsme byli výrazně lepším týmem a vytvořili jsme si nespočet brankových příležitostí, ale bohužel jako už několikrát, selhali jsme v proměňování. A protože kluci viděli, že mají navrch, tak nedávali dostatečný pozor směrem dopředu, což soupeře drželo v těsném kontaktu. Jak se měnilo skóre: V 15.minutě pěkně zatáhl míč J.Nejedlý a přesným centrem našel hlavu L.Tomáška – 1:0. V 18.minutě využil stejný hráč výborné bojovnosti M.Demena a po jeho akci zvýšil na 2:0. V 25.minutě přišel brejk do naší otevřené obrany a snížení na 2:1. Hned o dvě minuty později se ovšem ve vápně uvolnil D.Šebek a navýšil naše vedení na 3:1. Bohužel těsně před poločasem jsme si zápas nedůrazným bráněním zbytečně zkomplikovali, když jsme soupeři dovolili snížit na 3:2. I přes obrovské nedostatky v bránění jsem ovšem kluky o půlce musel pochválit, protože předvěděná hra a množství vytvořených šancí byla dobrá.

V druhé části jsme na naší hře nechtěli nic měnit a navíc se dalo předpokládat, že soupeř odpadne po fyzické stránce. Jenže jako už několikrát, opět se ukázalo že je rozdíl něco říci, a potom to předvádět i na hřišti. Naprosto nepochopitelně jsme přestali hrát týmově, kombinačně a každý začal sólovat a hrát na sebe. V ten moment jsme přestali soupeře  výrazně přehrávat, kluci se začali mezi sebou hádat a přibývalo zbytečných ztrát. V 62.minutě se dokonce Narysovu po ojedinělé individuální akci podařilo srovnat na 3:3. V následujících minutách se na hřišti začalo výrazně jiskřit, což bylo naprosto zbytečné a osobně si myslím, že tomu rozhodčí mohl udělením několika žlutých karet na obě strany zabránit. Vše vyvrcholilo kolem 75.minuty, kdy několik ostrých zákroků a strkanic zůstalo bez karetního trestu a naopak náš hráč M.Demen byl po velmi přísné druhé ŽK vyloučen. Vyrovnání ovšem naše kluky alespoň trochu zase nabudilo a snažili se o vstřelení vedoucí branky. V 81.minutě se míče před vápnem zmocnil L.Tomášek, přešel přes několik bránících hráčů a poradil si i s brankářem – 4:3. Když už se tedy zdálo, že z utkání si přeci jen nakonec odneseme tři body, tak přišla 85.minuta a vyrovnání Narysova na 4:4. V 90.minutě ještě zahrával J.Novák trestný kop z 20 m, ale bohužel nedokázal prostřelit zeď.

Bohužel fotbal se hraje na dva poločasy a musí se hrát dopředu i dozadu. Přestože jsme v první části předváděli krásný fotbal směrem dopředu, tak jsme v utkání nedokázali zvítězit a je to velká škoda…

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.