Dublovice/Sedlčany "B" - Březnice 5:1 (1:1)

14.05.2015 11:41

15.Mistrovské utkání: 3.5.2015 (hř. Dublovice)

 

Dublovice/Sedlčany “B“ - Březnice  5:1 (1:1)

G: Míka 2, Delijannis 2, J.Novák                  

Sestava:
J.Novák (2.poločas Tomášek) – Kejha, P.Procházka, Pešička, Nejedlý – Kopka, Míka, Klíma, Šebek – Tomášek, Delijannis    

střídal hokejově: Křížek, Lhota

 

V minulém domácím utkání s Narysovem jsme si nechali vzít jasnou výhrou, když jsme naprosto přestali hrát týmově a soupeř to ztrestal.  Tentokrát jsme se letos už počtvrté (naposledy) střetli s mužstvem Březnice, které má dost nestálé výsledky. Ovšem podobné je to i u nás, když vždy hlavně záleží na tom, jak se sejdeme. Ani tentokrát to nezačalo úplně dobře, když se objevilo několik problémů. Za prvé další neomluvená účast brankáře J.Jankovského a za druhé fakt, že soupeř přijel v bílých dresech, které máme i my. Takže vlastně do poslední chvíle jsme řešili, v čem nastoupíme a kdo bude chytat. V brance se nakonec dobrovolně vystřídali J.Novák a L.Tomášek, kterým tímto ještě jednou děkuji a nutno říci, že oba dva to zvládli bez problémů. Začátek zápasu přinesl dost neurovnanou hru obou dvou mužstev, spíše se nakopávalo a bojovalo ve středu pole. V 30.minutě se hosté dostali do vedení, když neobsazený hráč z hranice vápna pohotovou střelou trefil přesně – 0:1. Nás to malinko nakoplo a snažili jsme se o rychlé vyrovnání. V 36.minutě přišla nejdříve obrovská šance M.Kejhy, který hlavičkoval do tyče, aby o chvíli později zastavil D.Míku ve vápně jeden z hostů nedovoleně a dostali jsme možnost kopat penaltu. K její exekuci se postavil J.Novák a bez problémů vyrovnal na poločasových 1:1.

Do druhé části jsme šli s cílem naší hru ještě zpřesnit a hlavně si více nahrát, což se za pomoci výkonu J.Lhoty podařilo. Hned ve 47.minutě jsme zvrátili výsledek na naší stranu, když N.Delijannis vytvořil tlak na rozehrávku a po chybě obrany hostů dal na 2:1. V 56.minutě zahrával J.Lhota trestný kop, míč se dostal k D.Míkovi a ten se dorážkou zblízka nemýlil – 3:1. V dalším průběhu jsme na hřišti jasně dominovali, a skóre se nenavyšovalo hlavně z důvodu špatně řešené finální fáze. Přesto jsme ještě dvě branky přidali. Nejdříve sice v 85.minutě N.Delijannis selhal ve více než 100% šanci, když netrefil zblízka zcela prázdnou branku a neuspěl ani z následné dorážky. O minutu později už si naštěstí vedl lépe a zvýšil na 4:1. Definitivní podobu dal výsledku v 90.minutě D.Míka, který dokázal přesně zakončit samostatný únik na branku.

Zatímco v minulém utkání se nám podařilo odehrát dobrý první poločas, tak tentokrát to bylo naopak. Za výkon v druhé části (a závěr prvního poločasu) musím celý tým pochválit, protože si kluci dali říct a snažili se soupeře přehrát přihrávkou a fotbalovostí.  

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.