Dorostu se ani v další fázi zimní přípravy nedařilo

29.03.2016 10:23

Přípravné utkání: 21.2.2016  (hřiště: UMT 1.FK Příbram)

St.dorost - Bohutín      2:4 (0:4)

G: Míka 2

 

Sestava:
L.Dřevojan – Štemberk, Hofman, Stibor, Valenta – Otradovec, Lhota, Lípa, Sirotek – Míka, J.Novák   (střídali hokejově: Čejda, Nováček, Hrbek)

 

Ostuda. Opravdu velmi nepovedený výkon, když jsme nedokázali držet krok s vedoucím celkem I.A třídy, a to i přesto, že jsme v sestavě měli pětici hráčů, kteří se střídavě připravují s mužstvy dospělých a dorostem. Na druhou stranu je potřeba říci, že kdybychom měli trochu více štěstí v koncovce, tak zápas mohl dopadnout minimálně remízou. Více znepokojující je fakt, že jsme se dopustili mnoha hrůzostrašných chyb v rozehrávce a přechodu do útoku, z čehož pramenily velké šance soupeře a padaly branky do naší sítě. Zároveň se opět ukázalo, jak vypadá zápas, když do něj jedno mužstvo jde s plným nasazením a druhé si myslí, že může hrát na půl plynu.

 

Přípravné utkání: 27.2.2016  (hřiště: UMT Votice)

Votice – Ml. dorost      6:1 (4:0)

G: Stibor

 

Nominace:
L.Dřevojan, Hrbek, Počepický, Žirovnický, Čejda, Bláha, Nováček, Plachý, Bartoš, Klíma, Štemberk, Stibor, J.Novák

 

Druhý zápas, který jsme určili, jako přátelák pro mladší dorost se vůbec nevyvedl. Prvním problémem byla velká absence kluků, takže jsme museli tým doplnit několika staršíma a co je horší, tak v utkání jsme byli horším celkem a vysoko jsme prohráli. První poločas byl z naší strany naprosto strašný, hráli jsme bez pohybu, chuti a soupeř byl snad ve všem lepší. V druhé části si přeci jen kluci nechali říct a začali hrát aktivně. Průběh hry se vyrovnal a dokonce jsme byli i lepším celkem. Bohužel po rychlých brejcích navyšoval skóre soupeř. Až v závěru zaznamenal čestný úspěch F.Stibor.

 

Přípravné utkání: 5.3.2016  (hřiště: UMT Milevsko)

Milevsko – St.dorost/ml.dorost      4:3 (1:1)

G: Otradovec 2, Lhota

 

Sestava:
Hladký – Počepický, Bláha, Stibor, Machovský – Žirovnický, Lhota, Otradovec, Sirotek – Rataj, Voslář

 

Tradiční generálka na jaro v Milevsku se tentokrát hrála pouze jako utkání starších dorostů a nikoliv dvojzápas starší/mladší. Pro nás to bylo jediné štěstí, protože jsme měli k dispozici po neuvěřitelném množství omluvenek, pouze 11 lidí! A co je ještě horší, tak pouze 6 starších. Opět se naplno ukázal špatný přístup velké části hráčů k zimní přípravě. I přes velmi kombinovanou sestavu jsme věřili, že můžeme sehrát kvalitní utkání. Tento předpoklad se naplnil, protože zápas byl vyrovnaný a o naší prohře opět rozhodli hlavně velké individuální chyby. V 5.minutě neproměnil dobrou šanci J.Rataj, který k nám přišel den před utkáním na střídavý start. Ve 14.minutě dobře vystřelil D.Otradovec a vyražený míč vrátil J.Lhota pouze na břevno. V 31.minutě se dostali domácí do vedení 1:0, když využili rychlého brejku a naší rozhozené obrany.  V 45.minutě jsme se dočkali zaslouženého vyrovnání, když po přihrávce F.Stibora skóroval hlavou J.Lhota – 1:1. Do druhé části domácí celek vyměnil prakticky všechny hráče a nasadil spíše mladší. Hned ve 47.minutě nedůraz v bránění a prohráváme 2:1. V dalších minutách přebíráme postupně hru a jsme lepším celkem. Bohužel nedokážeme to vyjádřit na skóre. V 66. a 67. minutě přicházejí dvě obrovské individuální chyby (J.Žirovnický, M.Machovský) a soupeř odskakuje do vedení 4:1. V 71.minutě chytře rozehrál trestný kop D.Otradovec – 4:2. Stejný hráč se z trestného kopu trefil ještě v 80.minutě a stanovil konečný výsledek na 4:3. Když se podíváme na všechny okolnosti a průběh zápasu, tak to byl rozhodně náš nejlepší výkon v zimní přípravě, ale bohužel jsme opět udělali příliš chyb.    

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.