10.kolo KPSD: Hořovicko - St.dorost 0:0

05.11.2015 08:17

10. mistrovské utkání: 31.10.2015 (hřiště: Hořovice)

 

Hořovicko – St.dorost       0:0

Sestava:
Dřevojan – Štemberk, Hofman, Stibor, Valenta (60.Vlásek) – Sirotek, Lípa, Otradovec, Procházka (67.Hladký) – J.Novák (46.Lhota),  Hrubý (80.Počepický)  

 

Po dobrém domácím výkonu jsme věřili, že se klukům podaří odehrát utkání stejně kvalitně i v Hořovicích. Přestože soupeř v poslední době zaznamenal několik dobrých výsledků, tak jsme se chtěli pokusit o rychlý nástup, kterým by se nám podařilo zápas rozhodnout, a nikoliv hrát nějakou vyčkávací hru. Hned od úvodu jsme byli aktivnějším týmem a snažili jsme se rozjíždět jednu útočnou akci za druhou. Ve 3.minutě našel pěkným pasem D.Otradovec naběhnutého V.Lípu, ale ten zakončil těsně nad branku. V 10.minutě další krásný pas D.Otradovce za obranu, kde si ho přebral T.Procházka, míč zatáhl ke koncové čáře a předložil ho na malé vápno. Zde se nejlépe zorientoval J.Hrubý, ale ve vyložené příležitosti brankáře nepřekonal a kopal se pouze roh. V 15.minutě zahrozil i soupeř, když po rychlém protiútoku nastřelil břevno a následnou dorážku skvěle zlikvidoval F.Dřevojan v brance. Další výborný zákrok si připsal ještě v 22.minutě po střele z hranice penalty. V 30.minutě založil náš brankář dlouhým výkopem rychlou akci, když našel dobře nabíhajícího V.Lípu, který si míč zpracoval a postupoval směrem na branku. Na druhé straně ho doplnil J.Novák a vznikla situace 2 na 1. V.Lípa míč ideálně posunul za obránce, ale střela J.Nováka byla dobíhajícím hráčem bohužel sražena na roh. Ve 42.minutě předvedl pěkný individuální průnik T.Procházka. Zatáhl míč ke koncové lajně a příhrou pod sebe našel na vápně J.Hrubého, kterému střela ovšem vůbec nesedla a mířila těsně vedle. V 44.minutě J.Hrubý prokličkoval přes několik hráčů až do zakončení, ale branku bohužel opět nevstřelil.

O poločase jsme sáhli pouze k jedné změně, když J.Nováka v útoku nahradil J.Lhota. I v druhé části jsme byli směrem dopředu aktivnějším týmem, ikdyž je pravda, že už se nám nedařilo vytvářet si tolika příležitostí. Ve 49.minutě vhodil M.Valenta rychle aut na naběhnutého V.Lípu, který míč zatáhl a přihrávkou našel na vápně J.Lhotu, který se uvolnil a nebezpečně vystřelil. Bohužel brankář na jeho pokus dosáhl a vytlačil na roh. V 60.minutě vystřídal M.Valenta, kterého nahradil V.Vlásek a zároveň si místa vyměnil J.Lhota s V.Lípou. O pár minut později se na hřiště dostal i D.Hladký, když vystřídal unaveného T.Procházku. V 70.minutě obrovská šance V.Lípy, ale hlavou zakončil nad. V 82.minutě jsme se rozhodli zariskovat a posunout F.Stibora do útoku (střídání J.Hrubý – Počepický). V 82.minutě se v jasné pozici sám před domácím brankářem zjevil P.Sirotek, ale míč si bohužel ukopl a nezakončil. Paradoxně to ještě mohl být domácí tým, který se mohl radovat ze tří bodů, když v 86.minutě zazvonilo břevno naší branky. Z dosažené remízy nemůžeme být spokojeni, protože jsme v tomto zápase měli na vítězství, a jako už po několikáté jsme selhali v zakončení. V příštím kole se v tradičním derby utkáme se Spartakem Příbram (sobota 7.11.2015 od 10:15 hod).      

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.